Salg av fiskekort til lokale og finnmarkinger i butikk

Salg av fiskekort til lokale og finnmarkinger i butikk

VJJFF åpner opp for fiskekort-salg mandag den 25. mai på våre lokale utsalgssteder: Vestre Jakobselv Camping, MX-sport og Varangersportslager.

 

For hurtig ekspedisjons i butikk, grunnet koronasituasjonen, må dere ha klar:

  • Profil på elveguiden.no. Har du glemt passord kan du lage nytt på siden.
  • Nye brukere av elveguiden.no sin profil registerets på elveguiden.no se hvordan her.
  • Kjøp av fiskekort til medlemspris krever at må du/dere fremviser betalt medlemskap. Enten med kvittering fra nettbanken eller ved å fremvise medlemskort på www.rubic.no – gjennom innlogging på din profil, eller mottatt kvittering på din e-post.

De som har familiemedlemsskap må inn og registrere familiemedlemmene som er omfattet av medlemskapet. Familiemedlemmene anbefales også å registrere sin egen profil på rubic.no. Slik kan alle medlemmer motta informasjon fra VJJFF og gjennomføre kortkjøp enkelt.

  • Fiskere utenfor Nord-Varanger skal desinfisere utstyr. Dette gjøres på Campingen. Fiskekortet er ikke gyldig uten registret desinfisering på fiskekortet.

Fiskere skal fremvise fiskekort, desinfisering og fiskeregler på mobiltelefonen. Dette er nytt av i år. Dette har vi gjort for å imøtekomme FEFO’s sine anbefalinger, grunnet koronasituasjonen.

Fiskeren er selv ansvarlig for å ha strøm på telefonen/nettbrett og for å kunne fremvise fiskekort. Uten gyldig fiskekort vil fiskeren bli bortvist fra elva, inntil fiskeren kan fremvise dokumentasjon digitalt.

  • Laste ned elveguiden sin app på iTunes eller google Play, her kan du se fiskekortet ditt, samt desinfisering bevis.
  • Fiskeregler kan lastes ned i PDF profil på jakobselva.no

 

Spørsmål angående kortsalg eller medlemsregistrering ta kontakt på Vestrejjff@gmail.com

 

Med vennlig hilsen VJJFF